Parchet lemn masiv exotic Bambus Densificat Natural

Clasa de calitate: A – Cea mai inalta

Dimensiuni: 915 x 125 x 14 mm
Umiditate: 10(+-2)%
Masa specifica: 1150 Kg/m3 sau 14,98 Kg/m2

Sistem Click
Duritate Brinell: 14.3
Duritate Janka: 1360 Kgf (2820 lbf)
Finisare: 7 straturi de lac poliuretanic netoxic (5 straturi de lac tratat UV si 2 straturi finale protectoare anti zgariere).
Tip finisaj: satinat
Ambalaj: livrat in cutii de 12 placi (1,3725 mp/cutie)( 21 Kg/ cutie)

Recomandari:

 • Sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Pentru acolo unde doriti o luminozitate amplificata a incaperii, dar si o rezistenta foarte mare la trafic, parchetul de bambus densificat culoare natural este solutia perfecta. Nervurile acestuia sunt deosebit de atractive, neavand totusi un desen uniform cum este cazul parchetului de bambus clasic. La acesta practic nu apar nodurile de bambus. Totodata culoarea este foarte usor de intretinut.RECOMANDAT si pentru trafic intens. NERECOMANDAT pentru incalzirea in pardoseala. In schimb toate modelele de parchet de bambus orizontal sunt compatibile pentru acest tip de incalzire. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
 • Puteti vedea unde se afla acest parchet pe scala duritatii Janka:
 •  
  • Dupa cum se poate observa, parchetul de bambus densificat se afla in topul duritatii esentelor din care se realizeaza parchet, alaturi de Ipe. Tot aici se poate vedea si cum se afla bambusul netratat prin densificare.
  • Culoarea natur este cea sub care se prezinta bambusul in natura si este un bej foarte deschis cu tente aurii, o culoare foarte calda si atragatoare.
  • Se recomanda ca in cazul parchetului flotant sa se aiba in vedere ca suprafata pe care se monteaa sa fie perfect plana pentru a se evita ca sa apara un efect de miscare. Totusi sistemul clic de prindere al acestui parchet este foarte stabil si fixeaza bine placile intre ele.
  • Trebuie de asemenea sa se tina cont de umiditatea din incapere. Aceasta trebuie sa se pastreze in intervalul 40-60%, pentru ca sa nu se produca dilatari si contractari ale placilor. Desi parchetul clic nu va produce rosturi intre placi, pentru ca sistemul clic va prinde foarte bine placile intre ele, totusi intreaga masa a parchetului montat se va comporta ca un tot unitar, ducand la rosturi catre pereti in cazul unor fluctuatii mari de umiditate inafara intervalului recomandat.
  • Parchetul flotant are multe avantaje ce tin de instalarea facila, economica, posibilitatea demontarii si montarii la loc cu usurinta a unor portiuni. Trebuie totusi tinut cont de faptul ca in cazul in care se va dori in viitor o refinisare prin slefuire/raschetare, acest lucru este mult mai greu, sau chiar imposibil in cazul parchetului flotant.

Fisa Tehnica Bambus densificat

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.