PROTECTOR CONCENTRAT-ingrijire zilnica,lacuit

Protector Concentrat pentru ingrijirea zilnica a parchetului lacuit (cutie 1 L).

Acoperire aprox. 500 m2 /1 L.

IMPORTANT:  Pardoselile trebuie întreţinute numai cu produse destinate întreţinerii şi curăţării acestora.

Folosirea agenţilor de curăţare şi îngrijire a pardoselilor lăcuite ai altor producători decât Barlinek poate duce la apariţia petelor, decolorărilor pe pardoselile colorate şi cele naturale şi o schimbare mare în ceea ce priveşte gradul de alunecare şi luciu. În cazul folosirii produselor altor producători, compania Barlinek nu îşi asumă responsabilitatea pentru efectele apărute în urma utilizării acestora.

Toate recomandările cu privire la frecvenţa de curăţare și îngrijire a pardoselilor sunt prezentate orientativ şi depind de utilizarea efectivă a acestora. Motivele menţionate mai sus nu pot constitui baza unei reclamaţii legate de garanţie.  Nisipul sau apa vărsată pe pardoseală au o acţiune foarte negativă asupra acesteia, de aceea acestea trebuie să fie îndepartate în cel mai scurt timp. Curățarea cu PROTECTOR STRĂLUCIRE trebuie efectuată rar și poate fi întârziată considerabil prin curățarea regulată și menținerea pardoselii în stare bună.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.