Parchet stratificat Oak India Grey Animoso Live pure

Live Pure este un finisaj inovativ de la BOEN. Prin aplicarea acestui lac ultra mat pe suprafața parchetului stratificat se obține un efect foarte natural, asemănător cu aspectul lemnului proaspăt șlefuit.
Culorile și nuanțele obținute astfel sunt subtile, discrete, pale și luminoase.

Pe lângă aspectul vizual acest tip de finisaj este foarte rezistent praf, mizerie și lichide.

Datorită tehnologiei moderne și a standardelor ridicate ale producătorului acest parchet nu are emisii nocive de formaldehide sau compuși organici volatili, iar acest aspect se reflectă asupra ambientului pe care îl crează – sănătos și sigur pentru copii, persoane cu alergii și animale de companie.

Suprafața lamelelor de parchet este rindeluită manual, iar nodurile și crăpăturile intenționate sunt chituite tot piesă cu piesă de meșteri artizani. Este parchetul stratificat al amenajărilor îndrăznețe, care vor să evadeze din tipare.
Tușa finală este dată de uleiul Live Natural aplicat în 2 straturi și lăsat apoi să se usuce natural în prezența aerului pentru o protecție ridicată a lemnului și pentru un “feeling” cald și intim.

Acest parchet stratificat natural este recomandat pentru montajul pe pardoseli încălzite.

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.