Parchet Stratificat Oak Vintage White Espressivo

Colectia Handcrafted poate fi definita succint printr-un singur cuvant : autenticitate. Parchetul Boen din colectia Handcrafted este produs finisat manual, este un produs cu personalitate. Textura naturala a lemnului (fibra, noduri) este evidentialta prin periere si uleiere, accentuandu-se astfel caldura naturala a lemnului.

Parchetul triplustratificat din gama Handcraft este din stejar, are o grosime de 14 mm, din care stratul nobil are 3.5 mm. Dimensiunile placilor pot varia, putandu-se astfel opta pentru placi in format 14 x 138/181/209 x 2200 mm.

Acest produs este pretabil pentru incalzirea prin pardoseala.

Parchetul Boen poate fi utilizat pentru amenajarea spatiilor rezidentiale, comerciale, birourilor, hotelurilor, restaurantelor si altor spatii publice.

Descriere

Producator: BOEN
Tip parchet: Parchet Triplustratificat
Colectia: Hand-Crafted
Denumire produs: Oak Espressivo White
Esenta de lemn: STEJAR, periat 
Selectia lemnului: Natur
Tip lamela: 1 Strip
Finisaj: Ulei Natural, Live Natural
Bizot: Da, 2V
Grosime: 14 mm
Strat de lemn nobil: 3,5 mm
Strat suport: conifer
Dimenisune lamela: 14/3,5 x 138 x 2200 mm
Mp/pachet: 3,04
Sistem de imbinare: Boen Expres, pentru montaj flotant
Incalzire in pardoseala: Recomandat

Parchetul triplustratificat da valoare spatiului de locuit intr-o maniera vizibila. Lemnul imprumuta caldura si naturalete fiecarui spatiu si asigura baza pentru realizarea unui stil de bun gust. Parchetul triplustratificat de la BOEN finisat cu ulei natural Live Natural confera un aspect natural pardoselii.

Va invitam sa consultati mai jos brosura acestei colectii.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.