Parchet triplustratificat Oak Authentic Vivo Live natural uleiat si periat

Parchet stratificat Boen OAK/STEJAR Authentic Live Natural, brushed,138 mm, culoare deschisa, potrivit pentru proiecte de amenajare urbane si clasice. Finisat cu ulei natural. Permite incalzirea prin pardoseala cu devigrare precum si cu apa. Toate aceste deziderate sunt cuprinse în gamele de parchet oferite de compania Boen.

Pe lângă estetică și funcționalitate, producătorii parchetului Boen sunt implicați activi în atenuarea schimbărilor climatice la nivel mondial. Ghidați pe modelul de business norvegian, renumit prin experiența în măiestrie și calitate, compania Boen aduce inovație în procesul de producție și reușește să aducă creativitate într-un domeniu în care tendințele sunt în continuă evoluție.

Colecțiile de parchet Boen sunt versatile și încorporează diversitatea naturii pentru a se potrivi stilului diferit al fiecărei persoane, al fiecărei case. De la aerul urban la farmecul rustic, parchetul va defini look-ul general al casei, fiind așadar cea mai importantă piesă de mobilier în jurul căruia se va clădi atmosfera casei și întregul proiect de amenajare al interiorului.

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Wood: Oak
Treatment Live Natural oil
Format: Plank 138
Product Number: YEG8VKFD (10138083)
Grading: Vivo
Dimensions: 14 x 138 x 2200 mm
Connection: 5G Click
Floor Heating: suitable
Appearance: Golden floors
Surface: Beveled 2V, Brushed, Toplayer ca. 3.5mm
Style: Rustic
Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.